29.07.2009

Legitimatii P.C.H. pentru sezonul 2009-2010!

http://www.dinamomania.net/ a anuntat ieri seara ca legitimatiile P.C.H. pentru noul campionat sunt acum disponibile!Denumite pompos "carduri de deplasare",cand de fapt sunt legitimatii de membru al peluzei dinamoviste (din moment ce pe verso-ul cardului sunt enumerate aceleasi "drepturi" ca si in trecut) denota totusi ca,asa cum o arata si titlul articolului,acest card nu a fost realizat decat de o parte a galeriei (anume partea care il sustine pe Ellyass-NUOVA GUARDIA,FRONT 48,BRIGATE si PANZER).

Noutatea in acest an in privinta acestor carduri (care au un pret destul de piperat-100 de lei) consta in faptul ca la achizionarea acestei legitimatii,primesti un superb tricou polo (adica cu guler) cu insemnele P.C.H. si cu chipul "Unicului Capitan" pe partea stanga.
Iata articolul complet cu toate informatiile de rigoare de pe http://www.dinamomania.net/:

Grupurile Panzer, Front 48, Nuova Guardia, Brigate, si nu numai, anunta ca s-au emis cardurile de deplasare pentru sezonul 2009-2010. Acestea costa 100 lei si pot fi procurate de toti suporterii dinamovisti de la magazinul clubului.

Posesorii cardurilor de deplasare vor beneficia de urmatoarele facilitati:

- deplasari interne gratuite
- deplasari externe la preturi promotionale
- acces la petrecerea "10 mai 1997"
- asistenta juridica (pentru cei ce primesc interdictie sau amenzi pe stadion).

In plus, suporterii care isi vor procura cardurile de deplasare vor primi si un tricou PCH, ce le va fi inminat pina la data primei deplasari externe.

Niciun comentariu: