16.07.2009

In seara asta...Hajrá Újpest!

steaua joaca diseara cu Ujpest in turul 2 preliminar al Cupei Europa League.Cred ca nu mai e nevoie sa specific cine as vrea sa castige in acest meci.Asadar,dincolo de faptul ca eu,ca roman,nu prea simpatizez cu ungurii,totusi,ca dinamovist (lucru care primeaza) aleg sa-mi doresc ca maghiarii sa treaca de stelisti.

Nu cred in false patriotisme.Adica in campionat sunt intr-un fel,iar cand se joaca in cupele europene ma intorc la 180 de grade si incep sa sustin ceea ce urasc din toti ficatii in campionat.Imi pare rau,dar la mine nu merge asa...

Daca am boala pe steaua,ea ramane indiferent de circumstante.Plus ca,am inteles ca fanii lui Ujpest sunt supranumiti "cainii violeti".Un motiv in plus sa nu-mi tradez originile cainesti din mentalitate.

Sunt constient ca Ujpest porneste cu sansa a doua in aceasta "dubla".Dar asta nu ma impiedica sa sper.Nu vreau sa se califice steaua pentru ca nu doresc ca toate televiziunile sa ii pupe iar in cur cum au facut toata vara pentru orice desi s-a clasat pe locul...6,oameni buni!Va dati seama ce era daca iesea campioana?

M-am saturat de manipularea mass-mediei care are la tot pasul reporteri si comentatori spurcati,gata-gata sa ii dea limbi in anus ciobanului,doar-doar si-o mai bate oierul pula de ei un pic.De dragul audientei,la o adica,stam si capra,nu-i asa,domnilor?

M-am saturat de mediatizarea excesiva si fara sens a acestei echipei pentru orice fleac,pentru orice rebut transferat,pentru orice declaratie penibila.M-am saturat sa se ridice steaua in slavi desi (nu zic ca DINAMO la ora actuala o duce mai stralucit dar) echipa din ghencea e parlita rau de tot,insa in continuare se incearca vopsirea ei in aur.

Cu speranta ca in seara asta se va face un prim pas in a se arata cat de "tare" este steaua,nu-mi ramane decat sa le urez ungurilor de la Ujpest sa le scoata spurcatilor figurile din cap si,ca incurajare,traditionalul

H A J R A U J P E S T ! ! !
P.S.:Posibilii papagali care ar dori sa comenteze aici in contradictoriu sunt invitati sa se abtina.Comentariile lor oricum nu vor fi afisate,iar daca acestia le scriu numai cu satisfactia ca le voi citi doar eu,inseamna ca isi merita echipa cu care simpatizeaza si pentru care behaie in timpul meciurilor...

Niciun comentariu: