15.07.2009

Imi vine sa vomit...

Prin definitie,buletinele de stiri (de la televizor in principal,pentru ca acelea au si avantaj vizual,nu doar auditiv) ar trebui sa informeze publicul asupra unor chestiuni importante,nu sa umple spatiul de emisie cu tot felul de banalitati,cum ar fi cine a mai divortat de cine,ce-a facut "vedeta" X si cu cine s-a mai cuplat Y din lumea mondena.

Numai o minte bolnava si o persoana fara ocupatie si fara un coeficient de inteligenta la parametri acceptabili ar putea gasi interesant acest gen de stiri,caruia nu ii foloseste in realitate la nimic,eventual ii ofera doar un subiect de barfa alaturi de alte persoane aidoma ei.

Ei bine,in timp ce lumea moare de foame,in ultima vreme canalele TV au gasit de cuviinta sa ne intoxice cu stiri ample despre fiecare nunta mai acatarii intre tiganii instariti.Ati observat acest fenomen?Piranda nu stiu care a nu stiu carui rege autoproclamat al tiganilor se marita sau se logodeste cu nu stiu ce puradel al nu stiu carui imparat autointitulat al rromilor.
Nene,WHO THE FUCK CARES?N-am sa inteleg niciodata de ce ar trebui sa ma intereseze astfel de lucruri.Sa fie mirii sanatosi,casa de piatra,copii (sincer,nu prea multi) vreo 1-2 (ca si-asa e plina tara de tigani) dar atat si asta fara sa ii vad la televizor.

Ni se prezinta stiri despre ce s-a mancat la nunta respectiva,cat s-a cheltuit la nunta respectiva,cine au fost invitati la nunta respectiva,ce daruri s-au dat,cati bani s-au cheltuit,cate salbe cu galbeni s-au oferit,ce zestre au primit mirii etc.NU MA INTERESEAZA,SINCER!PE VOI?

Si la orice astfel de stire se iau si interviuri.Apar cativa burtosi cu ceafa lata si lanturi cat grosimea mainii mele,apar si cateva pirande analfabete care grohaie (sau croncane) ceva acolo in legea lor si gata stirea.Nu stiu ce sentiment au unii dupa cate o astfel de stire,la mine vine subit nevoia sa ma duc sa borasc.Numai la noi in tara asta se promoveaza astfel de stiri de mahala,grosiere si grotesti...

Ma intreb,chiar trebuie sa ajung sa inlatur televizorul definitiv din viata mea ca sa nu-mi mai fie greata de cate ori ma uit la el zi de zi?...

Niciun comentariu: