05.07.2009

Fanii dinamovisti nu uita si nu iarta!

Supararea suporterilor "cainilor rosii" cauzata de sezonul ratat pe final nu le-a trecut prea repede si cu siguranta nu le va trece prea curand,dupa cum au constatat ieri actionarii din "Stefan cel Mare" care s-au trezit cu o parte din tribuna oficiala acoperita de un banner mare in care fanii ros-albilor si-au varsat naduful cerand inca o data conducerii sa lase clubul pe mana altora mai competenti. http://www.prosport.ro/ scrie despre acest lucru:

După ratarea tuturor obiectivelor în sezonul trecut, suporterii au declanşat un val de proteste la adresa jucătorilor. Ieri a venit rândul acţionarilor dinamovişti.

Mai întâi ultraşii lui Dinamo au pătruns pe suprafaţa de teren la Piteşti pentru a pentru a protesta vizavi de indolenţa fotbaliştilor, ce a condus, în opinia lor, la pierderea campionatului. Apoi, ieri, acţionarii dinamovişti au fost ţinta furiei suporterilor.

Războiul intern de la Dinamo a fost continuat de aproximativ 20 de suporteri, care au acoperit loja acţionarilor de la stadionul Dinamo cu mesaje contestatare."Un securist, un butelist şi un şantierist au ucis spiritul dinamovist"/ "Acte, circ şi scenarii OTV-iste, arsenalul conducerii dinamoviste!"/ "Nu aveţi nicio raţiune, strategia voastră e obscură! Plecaţi cu toţii...dinamovişti de conjunctură!" sau "Plecaţi, nu veţi fi regretaţi!", au fost bannerele afişate prin care fanii şi-au îndreptat atenţia către Nicolae Badea, Cristi Borcea şi Dragoş Săvulescu.

Situaţia conflictuală de la Dinamo poate degenera în orice clipă, premisele unui război între fani şi conducere fiind desconspirate deja. La doar câteva minute după ce suporterii au arborat bannerele, câţiva angajaţi ai clubului au încercat să le dea cât mai repede jos, pentru a nu fi reperate de reprezentanţii mass-media.

"La întoarcerea din Franţa vom organiza o întâlnire între jucători şi suporteri. Fanii sunt foarte importanţi pentru noi. Trebuie neapărat să îi avem aproape pentru realizarea obiectivelor noastre. Dar şi ei trebuie să îşi rezolve problemele lor interne", Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo.

In urma cu putin timp am fost sunat de Mihnea Ionescu pentru a ma anunta sa ma uit pe GSP TV,acolo unde a avut o interventie telefonica.Acesta nefiind in acele momente in fata televizorului,am fost rugat sa ii comunic ceea ce intampla ulterior in continuare in emisiunea "GSP TV PLUS",moderata de Cosmin Baleanu.

La scurt timp a intervenit si Nicolae Badea,presedintele lui DINAMO,care a dezvaluit ca el si cu o parte a suporterilor dinamovisti urmau sa aiba o intalnire maine seara,dar ca aceasta a cazut,ca urmare a gestului suporterilor de a se urca pe tribuna oficiala si a pune bannere adresate conducerii clubului ros-alb.

In discutie a intervenit si Adrian Lungu,un alt membru marcant al peluzei dinamoviste care a precizat ca gestul lui Nicolae Badea de a anula intalnirea nu afecteaza pe nimeni cu nimic si ca,in viitor,daca actionarii vor dori sa discute cu suporterii si suporterii vor refuza dialogul.

Concluzia este urmatoarea:situatia ramane tensionata in "Stefan cel Mare",acolo unde suporterii par mai inversunati ca niciodata sa-i determine pe cei ce conduc destinele lui DINAMO sa renunte la a mai sufoca clubul cu contraperformante si oameni incapabili sa transforme aceasta formatie intr-una cu adevarat profesionista si competitiva nu numai pe plan intern,cat si extern,capitol la care am ramas mult in urma...

Niciun comentariu: